2012. augusztus 29., szerda

valamiből valami mást

Emberek az újrahasznosítás jó dolog! Ha elég népszerűvé tudnánk tenni, olcsóbban szerezhetnénk be néhány dolgot!

Célom és szándékom,hogy megmutassam nektek, hogy nem kell mindig új anyagokból dolgozni. Apró tett, de nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ezzel a szemlélettel csökkenthetem szeretett földünk terheit. Ez most kissé csöpögősen hangozhat, de aki érzett már igazi erdő illatot, aki feltekintett már egy fenyővel borított hegyre, aki érezte azt a nagyságot, azt a csodálatos érzést amit nekem már többször is volt szerencsém megtapasztalni, az pontosan tudja miről beszélek.
Néhányan azt hiszik, hogy használt anyagokból, csökkent értékű holmik születnek. Pedig ez nem igaz. Komoly sikereket értem már el újrahasznosítást alkalmazva!

Végül néhány kép azokról, amik az elmúlt időszakban készültek.


Ezt az anyagot tunika formájában Indiából hoztam, de nem volt jó a mérete, hiába szabtam át, akkor sem volt kényelmes a viselete. Gondoltam egyet, újrahasznosítom. Az első példa, hogy mekkora jó dolog ez!

Ezt a szépséget is az újrahasznosításnak köszönhetem. Blúz volt korábban, csipkés elejével. Most neszi és gyönyörű és nem mellesleg hasznos holmi!
 
 
 Ezért a szépségért két kerámiát kaptam cserébe. Adtam még mellé levendula zsákot és örülök, hogy méltó helyre került a portékám egy darabja. Szintén újrahasznosított anyagból. Imádom ezt a mintát és boltokban ez már nem kapható, jó ha van az embernek egy használaton kívüli szoknyája, amiből készülhet néhány titokzatos bármi-tartó.
 
 
Korábban ő sötétítő függöny volt, most bármi-tartó, vagy tolltartó.
 Közelről.
Szintén, kicsit kisebb méretben...

 
 
Folytathatnám még a felsorolást, a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Hajrá, s ha valami nem megy szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre. Ha sűrűbben vásároltok olyan holmit ami újrahasznosítással született, márt tettetek egy lépést afelé, hogy a Földön kevesebb legyen a felhalmozott anyag... lebontani való... teher.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése